חולשת שרירים קשי בליעה ועוד

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

17/12/2017 | 23:35 | מאת: עידן

שלום בן 27 יש לי חולשת שרירים כבר חצי שנה חולשה הכול השרירים בגוף קשי בליעה אוכל לא עובר טוב הרגשה שנתקע בגרון שאוכל מרגיש שהשרירים חךשים וקשה לי לבלוע עברתי גסטרו בגגל קשי בליעה תקין עברתי סיטי ראש emg ידיםם ורגלעם תקין סיטי גב תקין סיטי צוואר פריצת דיסק יש גם בראש תחושות מוזרות ואי יציביות בהליכה עיפות בדיקות דם תקינות בדיקות למחלות מין תקין ...משו עם הראש גם לא בסדר מרגיש רדום כיאלו מעופף כזה בעולם משלי משו עם הראש גם לא בסדר חוץ מימה שצינתייי.

לעידן שלום, כדאי שתפנה לבדיקת נוירולוג עם תוצאות כל בדיקותיך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים