חולשת שרירים עודף רוק

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/12/2017 | 18:21 | מאת: שיר פרץ

שלום בן 28 עם לחץ בצוואר חולשת שרירים חולשה בידים ברגלים חולשה בגפים קשי בליעה ועודף רוק 5 ימים מה יכולה להיות הבעיה

לשיר פרץ שלום רב, התפתחות מהירה של תסמין נוירולוגי חדש מחייבת פניה מיידית לחדר המיון הקרוב למקום מגוריך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

03/12/2017 | 02:05 | מאת: שיר

אני היתי כמה פעמים במיון בסורוקה בגגל לחץ בצוואר חולשת שרירים והתחיל לי גם חולשה בגפים קושי בהליכה ועכשיו עודף רוק 5 ימים זה חדש במיון משחררים אותי המצב שלי מדרדר עשיתי סיטי עמוד שדרה תקיןן סיטי צוואר פריצת דיסק כבר כתבתי לך כמה פעמים שינתי את השם כי כבר לא נעים לי לרשום כאן בסורוקה לא עוזרים לי וחושבים שאני חרדות רופאת משפחה רשמה רפלקסים ערים התחיל לי לפני שבןעיפ חולשה בגפים ועכשיו עודף רוק מה אני עושה למי פונה בסורוקה לא מתיחסים עלי

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים