חולשה בשרירים של העיניים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

06/10/2017 | 15:14 | מאת: מישהי

שלום ד"ר אני בת 22, יש לי עיניים גדולות. בזמן האחרון ול תמיד בלי הבדל של בוקר צהריים ערב קורות לי שתי תופעות, אחת, עין אחת שני שליש נסגרת לי והעין השניה נשארת פתוחה. שניה, האישון בעין החצי סגורה נתקע בצד. אני נראית ערפד.... נראית מלחיץ אני רואה תמונות שלי ואני נבהלת. מניחה שגם אנשים שבסביבה שלי הם פשוט לא אומרים לי.. יש לי שאלה מוזרה אבל זה מדאיג אותי... כשהייתי ילדה אז אמרו לי מן קטע כזה שאם פוזלים בשתי העיניים פנימה או החוצה ואז נותנים מכה בראש, אז המצב הזה נתקע. ובעוונותיי עשיתי את זה כמה פעמים וניסיתי על עצמי. אבל לא הייתה השפעה. ועברו שנים... והחולשה שתארתי בתחילת השאלה זה משהו חדש. קשור? האם תוכל לאמר לי תרגילי עיניים שאני אוכל לחזק את השרירים? תודה ושבת שלום!!

למשהי שלום רב, עליך להגיע לבדיקת נוירולוג. יש סכוי טוב שניתן לעזור לך, אך צריך לברר בדיוק במה מדובר. זה מחייב לראות אותך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

08/10/2017 | 20:57 | מאת: מישהי

תודה! קבעתי כבר תור לנוירולוג והתור עוד כמה חודשים... לכן בינתיים קיוויתי שאולי יש תרגילים שתרשום לי ואני אוכל לעשות.... משהו כללי כזה... ודבר שני בקשר לתעלול הזה שתארתי- האם אתה חושב שזה היה משהו בעייתי שיכול לגרום לבעיות? או שזה שטויות? לא נתנו לעצמנו מכות חזקות, זה היה סתם משחק של ילדים, אבל הדבר הזה יושב לי על הלב כמו אבן....

ממליץ לא להמתין כמה חדשים. בקשי שיקדימו התור משמעותית, ואם אי אפשר ראוי לפנות להבדק בחדר המיון של בית החולים האוניברסיטאי הקרוב למקום מגורייך.

08/10/2017 | 23:11 | מאת: מישהי

בסדר אנסה להקדים.. בבקשה בבקשה בבקשה תתייחס לשאלות ששאלתי (כתבתי פעמיים)... ברור לי שזה רק מענה ראשוני ואני אפנה לרופא

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים