התנתקוית של אפילפסיה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

22/07/2017 | 13:23 | מאת: זאב

שלום אני בן 46 ,עברתי אירוע מוחי לפני 8 שנים ויש לי אפילפסיה. האפילפסיה אצלי זה התנתקויות,אני נוטל לוותרים 1000 פעמיים ביום,למוגין 350 פעמיים ביום כיוון שהתנותקויות לא הפסיקו הרופא המליץ להוריד בהדרגה את הלוותרים ולקחת פריזיום 5 מג בבוקר ו5 מג בערב ולהמשיך עם למוגין אני נוטל גם ציפרלקס,אליקוויס,מיקרופרין ,לוטן וכדור לכולסטרול האם אתה חושב שזה בסדר לקחת את הפריזיום כי קראתי שהוא לחרדה ולא טוב להמשיך לקחת אותו יותר מ4 שבועות,אני לא יודע למה ההתנתקויות לא הפסיקו ואם יש אינטרקציה בין התרופות תודה

לזאב שלום, שאלותיך טובות מאד. כדאי לך להפנות אותן ישירות לרופא המטפל בך. אם תרצה גם את חוות דעתי אשמח לראותך במרפאתי. 077-777-9222. אין באפשרותי לתת לך עצה פרטנים ללא בדיקה, במסגרת התיעצות נוירולוגית פנים אל פנים. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים