לחץ עיצבי בלתי נסבל כאילו חותכים לי את הרגל זרמים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

22/07/2017 | 00:29 | מאת: דנה

אני בת 26 עכשיו אני מרגישה שאני עומדת למות יש לי זרמים חזקים ברגל שמאל שלא מפסיקים יש לי דקירות כמו סכינים ומחטים בכף הרגל אני מרגישה כמו התכווצויות חזקות בכף הרגל שמשתקות אותי. לחץ חזק באצבעות ובכף רגל. כמו מחטים באצבעות. מרוב הכאב אני לוקחת 10 אופטלגין ביום ו-8 קלונקס בלילה. לקחתי עכשיו 10 כדורי קלונקס. אני לא יכולה לסבול עכשיו בבדיקת EMG יצא : תסמונת תעלה טרסלית tts לחץ על העצב בכף רגל זה כאב נוירופתיה עיצבי שאני לא יכולה לסבול וכלום לא עוזר! איך מפסיקים את הזרמים החזקים ברגל? זה כאבי תופת! אני לא יכולה לתפקד עכשיו. מה אני אעשה? אני לא עומדת בזרמים והדקירות בכף הרגל שמאל. מה אני אעשה עכשיו? אני עומדת למות עכשיו?

לדנה שלום רב, מכתבך מפחיד למדי. אני מקוה מאד שתשובתי מוצאת אותך בין החיים. כדאי שתפני לחדר מיון של בית חולים הקרוב למקום מגוריים כדי שיסיעו לך להתגבר על הכאבים בצורה בטוחה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

27/07/2017 | 23:58 | מאת: דנה

מדוע יש תחושת זרמים עיקצוצים התכווצויות בכף הרגל?

04/08/2017 | 11:57 | מאת: עובר אורח

נימול/עקצוץ/תחושת שריפה וכו' כולן הפרעות עצביות, חשמליות אם תרצי, שנובעות מבעיה עצבית כלשהי - בין אם בשל לחץ על העצב, מחלה של העצב וכולי. יש לעמוד על הגורם לבעיה וטפל בו בהקדם. מאחר והמקרה דחוף עלייך לפנות למיון ושם, לאחר סדרת בדיקות, תקבלי אבחנה וטיפול מותאם. המצב דחוף מכדי להמתין לתשובות בפורומים, שיכולת העזרה המעשית שלהן היא דלה מאד. תודה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים