פעילות יתר של מע העצבים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

22/06/2017 | 15:16 | מאת: מיקי

שמי מיקי סובלת כבר שנים רבות מתופעות רבות בכל הגוף כטבים שונים ולא ממוקדים נןדדים ובעיקר מעיים רגישים מאד צריבות בריריות שונות בגוף התקפי חרדה מצבי רוח משתנים הפרעות עיכול בחילות צרבות מחושים ובעיקר צריבות ברירית לאחרונה הגיע התקף והוחמר המצב נעשו בדיקות דם מאד יסודיות כולל מדדי דלקת הכל תקין הצריבות גם באף גם בסינוסים וגם בדרכי העיכול מלווים במצב רוח ירוד וחרדות לפעמים שינויים בשלפוחית רגיזה ועוד מחושים למינהם קפיצות שרירים לפעמים רעד והכל תקין לכאורה אני בכושר גופני מצוין עושה ספורט נראית בחזות שלי בריאה לגמרי שרירית מעט מלאה אמא לשמונה ילדים לאחרונה פניתי לגסטרו שלי שטוין גם שהכל קשור למע העצבים וסטרס usבטן תקין אין חיידק בקיבה שלילי מה ניתן עוד לעשות קלונקס מעט עוזר לוקחת לעיתים מינון נמוך חצי של 0.5 מרגיע גם את התופעות במידה מסוימת

למיקי שלום רב, אם מדובר בתופעות של לחץ (stress), אזי אנשי המקצוע המתאימים הם פסיכולוגים או פסיכיאטרים. פני ליעוץ פרטני. בברכת בריאות, כרמל ערמון

23/06/2017 | 15:59 | מאת: מיקי

האם צריבות במקומות שונים בריריות הגוף בזמן חרדה ורעד מתאים להפרעות סטרס כולל גלי חום בחילה צרבת הכח בו זמנית ??

23/06/2017 | 16:02 | מאת: מיקי

סבל רב קלונקס מעט עוזר כולל גוש בגרון כל הזמן ותחושת כיווץ בכל מע העצבים ההיקפית

23/06/2017 | 16:04 | מאת: מיקי

לפני 10 שנים ראומטולוג הבחן אותי עם סנדרום שלא זוכרת את שמו שנקרא בעברית פעילות יתר של מע העצבים

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים