התדרדרות רפואית דחוף..!!!

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

12/05/2017 | 17:09 | מאת: אנונימי

שלום אני בן 21 חייל מזה כ 3 חודשים ירדתי כ 14 קילו נהייתי ממש רזון במיוחד ברגלייפ וביידים עשיתי בדיקות דם,ראומטולוג,בדיקות בריאות,כולן יצאו תקינות ישלי חולשה ביידים וברגליים בכאבים שבאים בחוזקה והולכים ואז חוזרים ולפעמים נשארים הרבה זמן ויש קפיצות שרירים בגוף שגם יש ימים שקיימים ויש ימים שלא כאבים פסיכים בעצמות או בשרירים לא יודע מזה פשוט מכל מגע קטן זה כואב ויש כאבים במפרקים פעםנפה חזק פעם שם חזק יותר הרגשות של קור ברגלים וזרמים ונימול במיוחד ברגל ימין ,ובלילה אני לא מצליח לישון יותר משעתיים ברצף... התחיל לי בשבוע באחרון כאבים בברך ימין ואגודל ימין קצת התעקמה , בצהל קשה מאוד לקבל טיפול רפואי כמו שצריך ועד שמקבלים מומחה זה המון זמן ראיתי נירולוג שבדק אותי פיזית לראות שהתחושות טובות וכך הם היו הוא שלח אותי לבדיקת emg וסיטי ראש ,סיטי ישלי השבוע ברביעי אבל emg קשה מאוד להשיג להורים שלי לא סיפרתי כלום לא רוצה להדאיג אותם הם רואים שרזיתי אני אומר להם זה חיידק ..... דוקטור אני כלכך מפחד מals אני מרגיש כל יום הוא קריטי אם אתה יכול חעזור לי איכשהוא אין לי תקציב בכלל אבל אני פשוט לא יכול להמשיך לחיות ככה .... ה emg כלכך רחוקה ואני פשוט מפוחד ומבוהל כלכך

לאנונימי שלום, אם מצבך מחמיר יותר מהר מאשר הברור האמבולטורי יכול להתבצע, אזי יש מקום להשלים את הברור באשפוז. הבחירה בבית חולים אוניברסיטאי - כי יש סכוי טוב שימצאו המומחים הרלוונטים. כדאי לידע את הוריך, כדי שידאגו פחות, ויוכלו להיות לצידך. צוות רפואי שמח מאד לראות משפחה תומכת ומתעניינת, באדיבות, והדבר תורם לפרספקטיבה שמתקבלת אודות המטופל. אנא עדכן אם עצתי הועילה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים