חולשה בכף היד -- עצב אולנרי

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/04/2017 | 20:40 | מאת: גיל

שלום דוקטור, לאחר פריקת מרפק בגיל צעיר וחולשה בכף היד ( תחושת סרבול ואי נוחות בפעולות שונות ) עברתי ניתוח לשחרור העצב האולנרי בשנת 2011. לפני מספר חודשים לאחר פעילות גופנית בחדר הכושר חזרה לי החולשה ומזה מספר חודשים אני אני מרגיש חולשה מכתף ימין למרפק ( מרכז החולשה) ולכף היד. עברתי בדיקת EMG ויצא תקין. נכון להיום האורטופד אמר לי לחכות מספר חודשים ולחזור אליו לאחר מכן. הלכתי לנוירולוגית והיא שלחה אותי לבדיקת CT צוואר לבדוק האם יש קשר. נכון להיום ממש קשה לי עם ביצוע של כף היד בפעולות מוטוריקה עדינה, אשמח לדעת האם יש משהו נוסף שאוכל לבדוק או לעשות. תודה מראש, גיל-לי

לגיל-לי שלום וברכה, אשמח מאד לסייע לך במרפאתי 077-777-9222. יש מקרים בהם ראיון ובדיקה נוירולוגית מדוקדקת הם המפתח להבנת המצב. שלך נשמע אחד מהם. אנא הגע עם תוצאות מפורטות של כל הבדיקות שעברת, וכן דו"חות נתוחיים אם יש בידך, וסכומי היעוציםץ בברכת בריאות ולהתראות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים