התייעצות מקצועית בכיוונים שונים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/04/2017 | 22:48 | מאת: אבי

שלום בן 34 מזה 3 שנים להערכתי אני סובל מעייפות,קשיי ריכוז ,שיבוש בזיכרון. לפני כ 4 שנים התגלה חוסר ב B12 ומאז אני נוטל את התוסף באופן קבוע. בהמשך לבירור B12 נמוך נבדקה רמת גסטרין ונמצא גבוה.עברתי גסטרוסקופיה ונמצאה גסטריטיס אטרופית כרונית.חוץ מזה כל שאר הבדיקות דם תקינות. חשוב להדגיש שאני לא סובל מדיכאון ומהפרעות נפשיות כלשהן. אציין שגם עברתי MRI בשלב כלשהו וגם הוא נמצא תקין. מזה כמה ימים אני נוטל וולבוטרין.ידוע שההשפעה מושגת בד"כ אחרי תקופה של > 3 שבועות מהשימוש הראשוני בתרופה ועל אף זאת שמתי לב שכבר מהיום הראשון שנטלתי אותה הרגשתי שיפור משמעותי בריכוז והעייפות חלפה.אולם בשעות הערב המצב חוזר לקדמותו (בעיות ריכוז ועייפות).מדובר ב 150מ"ג בשיחרור ממושך שנלקח פעם אחת ביום בבוקר.לצערי הרב עד עכשיו הרופאים שאליהם פניתי לא יודעים ממה זה נגרם ולכן אני די אובד עצות. כשקראתי על חוסר בדופמין זה התאים אחד לאחד לתסמינים שלי.האם ניתן לבדוק דופמין ? קראתי שאפשר לבדוק רמות דופמין בדם ובשתן.האם הבדיקות מבוצעות בארץ ? אשמח לקבל יעוץ בנושא ואם יש רעיונות נוספים להמשך בירור אשמח לדעת. תודה רבה

לאבי שלום, אשמח ליעץ לך במסגרת מרפאתי. 077-777-9222, בימי חמישי בערב. יעוץ פרטני מחייב שיחה ובדיקה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים