סי.טי מוח בגלל מיגרנה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/03/2017 | 14:04 | מאת: דריה

שלום, הייתי אצל נוירולוג, הוא ערך בדיקה נוירולוגית וכתב בסיכום שכל הממצאים תקינים. למרות זאת, הוא שלח אותי לבדיקת סיטי מח עם חומרי ניגוד. בנוסף הוא גם רשם לי לקחת 10 מ"ג אלטרולט, זאת למרות שאני כבר לוקחת באופן קבוע ונלאפקסין. הגעתי אליו בגלל מיגרנה שמופיעה בדרך כלל בזמן הוסת שלי. גם לנשים אחרות במשפחתי יש מיגרנה כזו. בנוסף אליה לפעמים יש לי כאבי ראש, אבל הוא אמר שייתכן וזה בגלל לחץ נפשי שאני סובלת ממנו. האם אכן יש צורך בבדיקת סיטי במקרה כזה? קראתי על הבדיקה והיא מאוד מפחידה אותי, במיוחד הזרקת היוד ואני לא רוצה לסכן את עצמי ללא צורך ממשי.

לדריה שלום רב, אנא קימי זיחה שאת עם מי ששלח אותך אלינו. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים