חולשה ומאמץ בהליכה בעת התגברות החירחורים

דיון מתוך פורום  COPD - חסמת הריאה

15/03/2017 | 17:56 | מאת: דודו15

אני 67 אין לי כל מחלות פרט לאסתמה ,C.T ריאות תקינים לא מעשן, מדוע כאשר האסתמה תוקפת אותי כתוצאה מליחה שנוצרת ושיעולים מאוד קשים והתגברות החירחורים, כשאני יושב אני עדיין רגוע אך כאשר אני הולך אני מרגיש חולשה קשה ובקושי אני מחזיק מעמד כבר בצעדים הראשונים ,לאחר ההליכה כשאני יושב החולשה עוברת והחירחורים נחלשים, מדוע בהליכה החולשה כל כך מתגברת, כאשר עדיין אני לא מרגיש קוצר נשימה אני לוקח סימבקורט 320 פעמיים ביום ,וזה בכלל לא עוזר לי בטיפול באסתמה אני לא מרגיש שום רגיעה ,מה ניתן לעשות עוד לשיפור האסתמה ? שיעולים קשים תוקפים אותי כל הזמן כתוצאה מליחה שקופה שלא מפסיקה וחירחורים כמובן

שלום רב דווקא המרכיב הנשימתי לא נשמע לי משמעותי אתה מתאר חולשה כללית יותר מאשר קוצר נשימה במקרה כזה יש לבקש הערכה כוללת של סיבות לקוצר נשימה שיכללו - אקו לב, הערכת משקל, בדיקת תיפקודי ריאות עדכנית ואולי גם מבחן מאמץ משולב לב-ריאות בהצלחה פרופ נמרוד מימון

מנהל פורום COPD - חסמת הריאה