מה המשמעות של תוצאות הזרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

10/11/2016 | 19:33 | מאת: טלי

מה משמעות התוצאות הבאות? : זמן התנזלות 30.0 נפח 1.8 pH 8.0 ריכוז [6 ^ 10] בודדים מס' זרעונים כללי[6^10] בודדים אחוז תנועה % 8.0 א. תנועה קדימה 6.0 ב. תנועה במקום 2.0 זרעונים בתנועה [6^10] בודדים אחוז צורות פתולוגיות % לא ניתן לדעת בגלל אגלוטינציה מיעות זרע (כ-98% ) תאים עגולים 0.0

בדיקת הזרע מראה על בעיה חמורה באיכות הזרע המלצות: 1.בדיקה חוזרת-אם התאמתו הממצאים 2.לפנות למומחה פריון כדי לעבור בירור לרקע אפשרי של הבעיה 3.להקפיא בבנק זרע מספר מנות לשימוש עתידי למקרה ותהיה החמרה בעתיד של הבעיה. 4.ביצוע פרופיל הורמונאלי,סונר אשכים,בדיקה גנטית לחסרים בכרומוזום Y

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע