אין זרע עקב טיפול כימותרפי

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

06/10/2016 | 11:46 | מאת: Ron

שלום, אנחנו נשואים כנשתיים ללא ילדים. כשבעלי היה בן חצי שנה הוא קיבל טיפולים כימותרפיים. לאחר בדיקת זרע נמצא כי אין זרע כלל. רציתי לדעת מה הסיכויים למציאת תאי זרע בניתוח micro tese במקרה הזה. תודה

לניתוח הסיכויים יש לקחת בחשבון את הרקע הטיפולי למתן הכימוטרפיה ,סוג הכימוטרפיה,גודל האשכין באולטרסאונד והסטטוס ההורמונאלי של בעלך,בכל מקרה אם התופעה נובעת עקב המחלה התקפה את בעלך בהיותו תינוק הרי שהפרוגנוזה גרועה ביותר.למיקרוטזה לא יהיה תפקיד מכריכ בשיפור הפרוגנוזה ובמובן זה לטעמי היא מיותרת

06/10/2016 | 19:35 | מאת: Ron

תודה על תשובתך המהירה , על פי הערכת הרופאים הבעיה אכן נובעת מהטיפול הכימותרפי. האם קיימים טיפולים אחרים שניתן לבצע בכדי לנסות ולמצוא תאי זרע במקרה הנ"ל?

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע