פענות תוצאות בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

25/09/2016 | 08:43 | מאת: עדי

שלום , מנסים להכנס להריון כשמונה חודשים , בבית פעוט בן שנה ותשעה חודשים מהריון ספונטני. בעלי ביצע בדיקת זרע ולהבנתי יש בעיה בפרמטר התנועתיות. האם זהו מצב פתיר? האם עדיין אפשרי להכנס להריון עם תוצאות כאלו? תודה. volume- 3 ml concentration 30 mil/ml total concentration 90 mil precent of motile sperm 25% rapid- moderate + slow ++ non proggresive + morphology: normal form 4% WBC 1 mil/mi תאים עגולים - מקרים חריגים: Astenozoospermia תקין Liquefaction תקין Viscosity color תקין pH 7.2

כל מדדי הזרע פרט למדד התנועתיות הינם תקינים,קיומם של תאים לבנים בנוזל הזרע יכול להצביע על רקע דלקתי אפשרי,בכל מקרה יש לשקול לפנות למומחה פריון

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע