ערכי בטא נמוכים מאוד אחרי IVF

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

15/06/2016 | 16:19 | מאת: רוצה ילדים

שלום וברכה פרופסור. אחרי IVF ראשון הוחזר עובר אחר קפוא במצב טוב (הקפיאו אותו מאחר ובשאיבה שלו עברתי ניתוח להסרת פוליפ וחיכינו חודש המתנה) לוקחת פרוגינבה ונרות דרך הנרתיק כל יום כפול 3. ביום ה 12 להחזרה בטא הייתה 69. ביום ה 16 להחזרה בטא היתה 89 נאמר לי להגיע שוב בעוד יומיים לראות מה מצב ההורמונים. אני ככ חוששת ורציתי לדעת בכנות האם יש מצב להריון מערכי בטא כאלו או שככל הנראה מדובר באבדון? תודה רבה תבורכו.בשורות טובות

לדאבוני כנראה מדובר בהיריון כימי והפלה כימית-ההיריון אינו תקין

16/06/2016 | 12:11 | מאת: רוצה ילדים

היום זהו היום ה 18 להחזרה. בטא 128. יש סיכוי להריון או שככל הנראה כמו שכתבת זהו הריון כימי? האחות אמרה לי להמשיך עם הנרות והכדורים אכן כך? תודה רבה פרופסור ובשורות טובות

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע