זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

08/05/2016 | 16:01 | מאת: כפיר

שלום רב ברצוני לדעת האם סוג הזרע שנפלט(מימי, צמיגי, שקוף וכו) מצביע בהכרח על איכותו? אני בן 23 נוטל פרופסיה ולפעמים הזרע יוצא מימי. מאונן לפעמים מספר פעמים ביום האם גם יש קשר בין מספר האוננות לסוג הזרע תודה

נטילת פרופסיה עלולה בהחלט לפגוע באיכות הזרע,ריבוי אוננות גורם להפחתה בכמות הזרע,זרע צמיגי עלול להצביע על דלקת אפשרית וקיומם של נוגדנים בזרע,מלבד זה בדרך כלל מאפיינים אלו שציינת בקשר לזרע,לא בהכרח מבטאים את איכות הזרע

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע