עקרות בעקבות מחלת חזרת

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

17/04/2016 | 17:38 | מאת: אברהם

לפני כשנתיים בעלי חלה בחזרת שגרמה לדלקת באשכים. חצי שנה טרם החתונה. אחרי החתונה ולאחר שניסינו מספר חודשים להיכנס להריון ללא הצלחה נשלחנו לבדיקת זרע שהעלתה כי לא נמצאו כלל תאי זרע. האם החזרת גורמת לחסימה? האם היא הורסת את כל הזרע? יכול להיות שהוא עקר ואין פיתרון? אשמח לתשובה.

20 אחוז מהגברים שנדבקים במחלה לאחר הגיעם לבגרות מינית, מפתחים דלקת מכאיבה באחד מהאשכים או בשניהם. דלקת האשך (אורכיטיס) עלולה לגרום במקרים נדירים פגיעה ממשית בפריון

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע