תוצאות בדיקת זרע- האם תקינה?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

23/03/2016 | 09:51 | מאת: נופר

היי אשמח לקבל תגובה לבדיקת הזרע. אנחנו מנסים ארבעה חודשים ובעלי עשה בדיקת זרע על מנת שנדע אם יש בעיות. הפרמטר גמישות מחשיד קצת, ומה הוא אומר שזה גמישות יתר? יהיה לנו בעיות להיכנס להריון? מה צריך לעשות? האם זה צריך להדאיג אותנו? לפי מה שבדקתי שאר המדדים תקינים, האם אכן כך? להלן המדדים מתוך הבדיקה. נפח 4.5 צימגות יתר PH 8.5 ריכוז 20 תנועה 50 תאי דם לבנים- לא רשום צורות פתולוגיות 90 תאור: head neck and tail pathologies מס תאי זרע 90 אגלוטינציה לא תנועה פרוגרסיבית תקינה : 20 תנועה פרוגרסיבית איטית: 20 תנועה במקום 10 סיכום: normospermia תודה על המענה!

באופן כללי ניתן לומר שבדיקת הזרע תקינה אם כי התנועתיות הינה גבולית ביותר

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע