בדיקת זרע לאחר חום גבוה פעם נוספת?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

14/03/2016 | 23:23 | מאת: יונתן

שלום רב אני ואישתי נמצאים בטיפולי פוריות ,לאחר בדיקת DNA שיצא 41% אני מטופל בוויטמין E , הרופא שלי המליץ לי לבצע בדיקת זרע לאחר כחודש. לצערי בדצמבר היה לי חום והרופא אמר לדחות את הבדיקה לקראת סוף מרץ לפני מספר ימים היה לי שוב פעם חום גבוה לסירוגין במשך יום שלם שאלתי היא האם שוב פעם אני צריך לחכות 3 חודשים לבדיקה מהחום האחרון או שזה בסדר שאני אבצע אותה בסוף החודש ? כמו כן אשמח לדעת האם יש טיפול נוסף בעקבות תוצאת בדיקת DNA ומה הבדיקה אומרת? תודה רבה

המלצתי היא לבצע את הבדיקה לפחות לאחר חודשיים של טיפול עם ויטמין E

15/03/2016 | 11:02 | מאת: יונתן

תודה על תשובתך פרופסור, בשל העיכובים בגלל החום זה יוצא שאני לוקח וויטמין E יותר מחודשיים. אני אשמח אם תוכל להתייחס לשאלה שלי בנוגע לחום....מתי אני יכול לגשת לבדיקה חוזרת שהחום לא ישפיע על התוצאות? תודה רבה מראש

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע