חידוד בקשר לתשובותיך על רמוטיב

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

27/02/2020 | 13:52 | מאת: אלון

כשעברתי על תשובותיך לגבי רמוטיב-ב2017כתבת שאתה מעריך שלא תהיה פגיעה בפוריות וב2018 כתבת שלא צפויה פגיעה מהותית-או במילים אחרות שאם תהיה פגיעה היא תהיה לא משמעותית אלא מינורית אז בעקבות השוני הקל בין התשובות בשנים הקודמות-אולי תוכל אם צריך לעיין בגוגל ולראות מהם מרכיבי התרופה ולפי זה לחדד את הסוגיה האם לא צפויה בכלל פגיעה בפוריותי או שצפויה פגיעה קלה ולא מהותית תודה.

הדברים מדברים בעד עצמם,לא ניתן להבטיח שלא צהיה ירידה באיכות הזרע במקרים מסוימים

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע