בקשר לתוצאות בדיקת זרע...

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

10/01/2020 | 22:19 | מאת: רוני

שלום במורפולוגיה (normal forms) יצאה לי תוצאה 4% אשר רשום 0-4% pure. לפני שנה היה 5. שאר התוצאות רשומות בטווח התקין. ברקע וריקוצלה בינונית. ברקע גם ליבידו נמוך כרוני השאלה האם טסטוסטרון וליבידו קשורים לפוריות הגבולית? ( לא מעוניין בניתוח). תודה מראש על התגובה

התוצאה של 4% מורפולוגיה תקינה הנה בטווח התקין,לטסטוסטרון ישנה בהחלט השפעה על הליבידו ועל נתוני הזרע

11/01/2020 | 23:48 | מאת: רוני

השאלה האם ירידה בפוריות יכול להוריד גם את החשק המיני?

ראי תשובתי חהלן-כאמור טסטוסטרון עלול להשפיע על הליבידו וגם על איכות הזרע

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע