בדיקת זרע לפני הזרעות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

02/07/2019 | 14:31 | מאת: מירן

שלום דר מה הסיכוי להריון לפי התוצאה הנ"ל (לגבר ברקע קיימת סכרת נעורים) הבדיקה בוצע אחרי 6 ימי התנזרות במרפאה ממליצים לעשות בדיקה חוזרת ערכים תקינים תוצאות נושאים לבדיקה Liquefaction Normal Viscosity Normal Colour pH 8.00 (7.0 - 8.7) Volume (ml) 1.0 (2 –5) ml Concentration (mil/ml) 40.0 >15 mil / ml Total Concentration (mil) 40.00 >30 mil (Rapid + Moderate) > 40% or Rapid > 25% Percent of motile sperm (%) 15 Rapid (%) +/- Moderate (%) + Slow (%) ++ Non progressive (%) Total motile sperm (mil) 6.00 Percent of motile sperm after 4 hours (%) Vitality (%) 26 >59% Agglutination - Morphology (%) Strict criteria – Kruger Normal forms (%) 3 >5% | 0-4% Poor | 5-13% Good Abnormal forms (%) 97 Head defect (%) 85 Mid Piece Defect (%) 6 Tail defect (%) 6 Immature forms (mil/ml) 2-3 (2 – 5) mil / ml Leucocytes (mil/ml) 1-2 (0 – 1) mil / ml RBC (mil/ml) - סיכום: Medium Normazoospermia הערות: Abnormal Astenozoospermia Abnormal Teratozoospermia Azoospermia Aspermia

נתוני הזרע מצביעים על חריגה מסוימת באיכות התנועתיות ובמבנה תאי הזרע התקינים,יש לשלול כרקע גם גורם דלקתי באברי הרביה בעיקר בגלל ששיעור כדוריות הדם הלבנות גבוה במקצת

07/07/2019 | 20:35 | מאת: מירן

תודה על התשובה המהירה נבדוק.. האם קיים סיכוי להרות באופן ספונטי או בהריון טיפולי עם זרע זה?

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע