יחסים יום כן יום לא לעומת על בסיס יומי

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

19/06/2019 | 09:51 | מאת: דן

שלום לך. בתשובתך הקודמת ציינת שעדיף בתקופת הביוץ יחסים יום כן ויום לא לעומת על בסיס יומי. אבל קראתי באיזה מקום שעדיף על בסיס יומי(כל יום)כי אצל מרבית הגברים(ואני מניח שאני נימנה עליהם)אומנם יש ירידה באיכות הזרע אם הוא ניפלט על בסיס יומי ולא אחת ליומיים-אבל לא במידה כזאת שזה מפחית את היתרון של יחסים על בסיס יומי לעומת יום כן ויום לא. תוכל להתייחס לסוגיה זו ולהסביר? תודה

19/06/2019 | 10:07 | מאת: דן

השאלה הנ"ל היא בהנחה שאין בעית זרע,והזרע תקין.

כאשר מועד הביוץ הנו משוער והיחסים מתקיימים מספר ימים לפני ואחרי הביוץ המשוער עדיף קיום יחסים באופן שציינתי דבר המשמר איכות זרע טובה יותר

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע