פענוח בדיקה לא מצליחים בהריון שני

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

05/04/2019 | 15:04 | מאת: איציק

עשיתי בדיקת זרע . הבאתי את הבדיקה למעבדה אחרי שעה ורבע בערך אני בן 30 האם יש משמעות לבדיקה שמביאים תוך רבע שעה או בדיקה שמביאים תוך שעה האם בהתייחס לתוצאות הסיכוי להריון ספונטני אפסיים? כבר 4 חודשים לא מצליחים יש כעת ילד אחד מהריון ספונטני אחרי נסיונות הזרעה שכשלו וכמעט היה הפריה חוץ גופית . כל הבדיקות של אשתי תקינות . הפעם התוצאות שלי היו אפילו פחות טובות מלפני שנתיים למי אני פונה והאם אני צריך הערכה אצל אורולןג או משהו כזה ? התוצאות הם: PH - 8 Volume 2.6 (2-5 ml) Concentration 38 ( > 15 ml) Total concentration 98 ( >30) Percent of motie sperm - 20 % ( נמוך) - rapid + - moderate + - slow +++ Total motie sperm 19.76 Vitality 38%( נמוך) Percent of motie sperm after 4 hours - 15% Morphology - Kruger Normal forms - 1 % זה השדה שהכי מלחיץ מה זה אומר Abnormal - 99% Immature forms - 1-2 ml Lecoceteys 1-2 ml

מאחר וישנו לעקוי בשני מדדים חשובים של הזרע-תנועתיות ומורפולוגיה (מבנה תאי הזרע)המלצתי היא לפנות למומחה פריון להמשך בירור וטיפול

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע