תוצאות בדיקת זרע .................

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

22/03/2019 | 11:48 | מאת: רוי

מצ״ב בדיקת זרע ( אני בן 41.5) נשלחנו לבדיקה לאחר הפלות . ( אישתי נקלטה טבעי וילדה טבעי 3 חודשים לאחר לידה הריון ובשבוע 8 הפלה , כעבור כשנה אותו סיפור) להבנתי תוצאות הבדיקה טובות אולם המורפולוגיה 6% האם מעיד על איכות זרע לא תקין ? האם יכול להסביר את ההפלות ( אישתי עשתה בדיקות ונראה שאצלה תקין)

על סמך הנתונים לא ניתן לעשות הערכה לגבי הרקע להפלות

23/03/2019 | 18:42 | מאת: רוי

בהתייחס לתוצאות בדיקות הזרע האם הם תקינות??? האם ניתן לפיהם כן להיכנס טבעי בהתחשב בעובדה שאצל האישה הכל תקין.

ראה תשובתי להלן

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע