הכתמה וורודה בשבוע 6 +6

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

22/11/2018 | 16:32 | מאת: נתנאלה

שלום פרופ' אני בשבוע 6+6 , כשקמתי בבוקר ראיתי הפרשה ורודה בניגוב, ניגשתי לרופאת מיון במרפאת נשים והיא כתבה בדו"ח PS: צוואר חלק, ללא הפרשה חריגה כלל, נצפו שאריות תמיכה פרוגסטטיבית בנרתיק. TVUS עובר עם דופק תואם שבוע 6 וארבעה ימים. השאלות שלי הן: 1. למה הרופאה התכוונה כשרשמה שאינה רואה דימום? האם לא רואה דימום מהרחם או מצוואר הרחם? ( הכניסה לי ספקולום מפלסטיק לפני הסונר) 2.כשאמרתי לה שההפרשה וורודה , אמרה שזה לא מסוכן- למה? האם זה לא יכול להקדים להפלה? 3.אני כמה שעות אחרי ועדיין יש לי הפרשה חומה בניגוב, מה זה אומר? האם זה מעיד על כך שזה ייפסק בקרוב? 4.כשהרופאה רשמה צוואר חלק, האם התכוונה שאין לי פוליפים בצוואר הרחם? 5. אמרה לי לבוא לבדיקה עוד שבועיים- איך יודעים שהעובר ימשיך להתפתח תקין והדופק לא ייפסק עד אז? 6. הורדתי מעט בתמיכה, האם יכול להיות שזה גרם לדימום? 7. האם הפער בין השבוע שאני 6+6 לזה שנצפה בא.ס לא מבשר על בעיה האטה בהתפתחות ואולי הפלה עתידית? תודה רבה

כל הממצאים של הרופאה תקינים,להפרשה אין משמעות קלינית,מתקבח הרושם שההיריון תקין

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע