לא קיבלתי מחזור לאחר 12 יום גלולות..., מה זה אומר ואיך ממשיכים?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

30/08/2018 | 09:14 | מאת: ריטה

לקחתי גלולות ליצירת מחזור ל- 12 יום (יאז) , עברו מאז כמעט 5 ימים ועדיין אין סימן למחזור... האם עדיין יכול להופיע דימום או שהגלולות לא השפיעו?, מה עושים במצב כזה? תודה

להמתין בסבלנות

31/08/2018 | 06:58 | מאת: ריטה

קיבלתי מחזור ביום חמישי בערב, צריכה להתחיל אסטרופם ביום שלישי למחזור 3 פעמים ביום. האם היום השלישי למחזור הוא יום שבת או ראשון לצורך לקיחת הגלולה? תודה

בשבת

01/09/2018 | 06:23 | מאת: ריטה

צריכה לקחת אסטרופם 2 מ"ג 1 כדור שלוש פעמים ביום, האם צריך להקפיד על מרווח שעות קבוע בין זמני בליעת הכדור, מהו? תודה רבה

01/09/2018 | 12:17 | מאת: ריטה

או שעדיף 1 בוקר 1 בצהריים ו-1 בערב תודה

אין לכך כל חשיבות

אפשרי

אין לכך משמעות

אין משמעות

אין לזה שום חשיבות,מה שחשוב זה ס״ה הכמות היומית הנלקחת

אין חשיבות לזמני הנטילה אלא לכמות הכוללת

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע