מין הילוד לפני הכנסת ביצית לרחם

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

22/08/2018 | 14:39 | מאת: אנונימי

יש לי ביציות מוקפאות לאחר היריון ראשון בעזרת IVF האם יש דרך כלשהי לדעת את מין העובר לאחר הזרעת ביצית במבחנה או שרק באולטרסאונד במהלך ההריון כבר? תודה מראש.

ניתן לבצע אבחון גנטי טרום השרשתי ולחשוף את מין העובר(אפשרות זאת מתנית באישור הוועדה לקביעת מין העובר שבמשרד הבריאות)

22/08/2018 | 14:59 | מאת: אנונימי

תודה רבה. מה הפרוצדורה אם ידוע? (איך פונים עם מי מדברים)

ניתן לבצע בדיקת PGD לעוברים שיווצרו לצורך אבחון גנטי וזיהוי מין העובר(בתנאי שנתקבל אישור ממשרד הבריאות לביצוע הפרוצדורה למטרה זו)

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע