תוצאות בדיקת זרע - מורפולוגיה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

18/04/2018 | 09:56 | מאת: איגור

שלום רב, קיבלתי את תוצאות בדיקת הזרע המצורפות בקובץ. אשמח לקבל הסבר על המורפולוגיה (אני מבין שהיא לא תקינה). האם שאר הפרמטרים הטובים יכולים לפצות על המורפולוגיה הפחות טובה? איך ניתן לשפר מורפולוגיה? תודה מראש

מדדי הזרע שלך פרט למורפולוגיה תקינים,באשר למורפולוגיה ישנן סיבות מרכזיות לירידה באיכות המורפולוגת(מבנה תא הזרע),בין היתר סיבות סביבתיות,עישון,סמים,עודף משקל,תרופות,ורידי אשך מורחבים(וריקוצל,ועוד..,לכן עליך לפנות למומחה פוריות לצורך בירור-מילה של עידוד מצבך יחסית טוב ו יתן לשפר את תוצאות דגימת הזרע והסיכויים להיריון באמצעות. הליך השבחה והזרעה במועד הביוץ

18/04/2018 | 10:52 | מאת: איגור

המון תודה על תגובתך המהירה! אני מעריך מאוד את מילות העידוד שלך. באשר לתרופות, נטילה של 2 דקסמולים ו1נורופן בשל כאב ראש איום יום לפני הדגימה יכלו להשפיע על זה או שמדובר על נטילת תרופות ממושכת?

12/05/2018 | 13:34 | מאת: איגור

שוב שלום, במקביל לבדיקות שלי, אישתי עברה בדיקות הורמונים וכל התוצאות שלה בסדר גמור. כמו כן, המחזור שלה סדיר ובדיקות אולטרסאונד שעשה הגניקולוג הראו ביוץ נורמלי. הרופא רשם לנו איקקלומין לשלושה מחזורים ואם לא יעבוד אז נעבור להזרעה. האם השימוש באיקקלומין באמת ישפר את הסיכויים או עדיף לדלג עליו ? קראתי מחקרים סותרים. תודה מראש

הבדיקה תקינה ועשויה להניב היריון ספונטאני

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע