שינוי בכמות וצורת הזרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

07/04/2018 | 11:38 | מאת: דור

שלום דוקטור אני בן 63 צמחוני , לא אוכל כלל מזון מהחי . ושמתי לב שיש ירידה משמעותית בכמות הזרע הנפלטת כעת לעומת לפני 5 שנים או יותר . 2. הזרע הינו שקוף יותר ומיימי. אני מנסה לעבר את בת זוגתי . האם תוכל להמליץ לי על מזונות מומלצים ? או על ויטמינים להגדלת הפוריות . אני מודה לך מאוד דור

07/04/2018 | 11:54 | מאת: דור

שכחתי לציין שאני בריא לחלוטין ..אינני צורך כדורים כלשהם מלבד פרוביוטיקה , ויטמין בי 12 , ויטמין D. האם רצוי להוסיף בצים לתפריט כדי שיהיה לי יותר חלבון ? בשר ? עוף ? הרבה תודה

אין צורך באכילה או בצרכים מיוחדים על מנת לשפר את איכות הזרע

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע