בדיקת זרע - האם תקין????

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

26/02/2018 | 17:23 | מאת: טלי

שלום. בעלי בן 40 ועשה כרגע בדיקת זרע. אני בת 24 עם שחלות פוליציסטיות והתחלנו ללכת לרופא פריון. כרגע בעלי קיבל את תוצאות בדיקת הזרע ונשמח אם מישהו יוכל להסביר אם זה בסדר או לא. צבע:צהבהב צמיגות: normal Ph: 7.6 נפח: 1 ריכוז: 80 מיליון תנועה:44% פרוגרסיבית:30% מקומית:14% ללא תנועה: 56 לויקוציטים : 0 אגלוטינציה: שלילית סהכ : 35 מיליון בדיקת מבנה: 1% תקינים 84% פתולוגית ראש 15% פתולוגית זנב

בדיקת הזרע לוקה במדד התנועתיות ובמדד האיכות המורפולוגית(מבנה)של תאי הזרע ומחייבת בירור

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע