דיאטה ופגיעה בפוריות הגבר

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

07/02/2018 | 20:37 | מאת: אלון

שלום לך. בעבר שאלתי מהו המקסימום פחות או יותר שאפשר להוריד בשבועיים וחצי של דיאטה(משקלי ההתחלתי היה 101,גובהי 179 וגילי46)לפני מעבר לקצב מתון ההמלצה היתה בסביבות 4 ק"ג.בפועל מה שקרה זה שהמשכתי בקצב ירידה מוגבר במשך 7 שבועות שבמהלכם הורדתי 11 ק"ג.אבל הקפדתי על תזונה מאוזנת.האם יתכן שכתוצאה מקצב הירידה המוגבר שנמשך כ7 שבועות ולא רק שבועיים וחצי ושכאמור במהלכם הורדתי 11 ק"ג נפגעה פוריותי כתוצאה מ"סטרס"(לחץ)שהגוף שלי לכאורה חווה?

למרות הירידה המהותית במשקל,הדיאטה המאוזנת שמרה קרוב לודאי על איזון הסטטוס הפריוני שלך

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע