פיענוח תוצאות בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

16/01/2018 | 13:49 | מאת: ליד

שלום, לאחר שתי הפלות עצמוניות (אין לנו ילדים) ותוצאות בדיקות תקינות אצל אישה (קרישיות, היסטרוסקופיה, גנטיקב, קריוטיפ), האם תוצאות בדיקת זרע אלו יכולים להיות סיבה להפלות (יש לציין שאין בעיה להכנס להריון אך הפלות מתרחשות בשבוע 7): התנזרות : 3 ימים אופן נתינה: אוננות צבע: צהבהב צמיגות: נורמלית PH: 7.4 נפח: 4 מ"ל ריכוז: 45X10^6 תנועה: 42% פרוגרסיבית: 7% מקומית: 35% ללא תנועה: 58% לויקוציטים: 0 אגלוטינציה: שלישית total motile count: 76X10^6 תאים תקינים: 1% פתולוגית ראש: 82% פתולוגית זנב: 17% אם תוצאות אלו אכן עלולות להצביע על הפלות (לאור אחוז נמוך של תאים תקינים), איזה פתרון יכול להיות מוצע להריון תקין? גילאי הזוג: 33 + 35 תודה.

כדי לתת מענה אמין יותר לשאלתך,יש לבצע בדיקת זרע להלוספרם המצביעה על מבנה ה-DNA של תאי הזרע-תשובה חריגה יכולה להצביע על קשר אפשרי בין מצב הזרע וההפלות

16/01/2018 | 14:36 | מאת: ליד

האם רופא משפחה יכול לתת הפניה לבדיקה זו או שיש לפנות לרופא מומחה כלשהו? תודה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע