ניתוח וורקוצלה ושימור זרע.

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

13/12/2017 | 00:33 | מאת: מישהו

לפני כ 9 שנים נמדד אצלי רמת זרע מאד נמוכה כ 1% תאים טובים וריכוז נמוך של 3 מליון למ"ל בעקבות כך עברתי ניתוח וורקוצלה (זה קרה בגיל 20) לפני שנה אשתי נכנסה להריון כבר בחודש השני של הנסיונות ונולדה תינוקת בריאה. דבר זה הפתיע אותי רבות כי הבנתי שבאופן יחסי הניתוח לא משפר באופן כל כך מובהק והיינו בטוחים שנצטרך עזרה חיצונית אבל עדיין החלטנו לנסות מספר חודשים לפני שנפנה לעזרה. אני לא יודע כרגע מה איכות וריכוז הזרע שלי, השאלה שלי אם כדאי לי ללכת לעשות בדיקת זרע ולשמור את הזרע שאם בעתיד שוב הזרע שלי יחזור להיות כמו שהוא היה?

בכל מקרה ביצוע בדיקת זרע יתן מידע עדכני על מצבך ויאפשר לך שיקול דעת בקשר לאפשרות של שימור פוריות עתידי

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע