שאלה בנוגע לדלקת האשכים בחזרת

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

17/11/2017 | 13:41 | מאת: אורחת

בשנת 2014 בעלי חלה בחזרת שגרמה לדלקת באשכים, ואני חליתי ישר אחריו, עשינו בדיקת זרע לאחר כחצי שנה והרופא אמר כי ״הוא ניצל וטופל בזמן״ נכנסתי להריון טבעי מהר מאוד . עכשיו אם אנחנו מתכננים עוד הריון האם היית ממליץ לעשות עוד בדיקת זרע? האם יש סיכוי כי חזרת פוגעת בטווח הארוך ולא הקצר? או אם הכל היה בסדר ב2014 אז גם היום יהיה בסדר?

סביר להניח שאיכות הזרע נשתמרה והחולי בחזרת לא גרם לנזק בטווח הקצר או הארוך

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע