בדיקת זרע-פענוח והתייעצות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

16/11/2017 | 19:53 | מאת: נמרוד

שלום , אני בן 33, ילד 1 (לפני שלוש שנים) באמצעות טיפולי הפריה ivf. מאז אנו מנסים להרות, לפחות באופן טבעי ומשלא הצלחנו אנו עורכים סדרת בדיקות לפניIVF נוסף.אודה לעזרה בפיענוח ממצאי הבדיקה : צבע: צהבהב צמיגות: אבנורמל PH: 7.6 נפח: 2.7 מ"ל ריכוז: 21X10מיליון תנועה 29% פרוגרסיבית 19 מקומית 10 ללא תנועה 71 לויקוציטים 0X 10 מיליון אגלוטינציה: שלילית טוטאל: 16X 10 מיליון תאים תקינים: 1 אחוז פתולוגית ראש 95 פתולוגית זהב 4 אחוז. האם על פי נתונים אלו קיים סיכוי להרות באופן טבעי או שמא עלינו להמשיך שוב לטיפולים?

הזרע לוקה במדדים עיקריים-תנועתיות,ושיעור הזרעים התקינים,בהחלט יש מקום לשקול טיפול IVF

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע