קושי להכנס להריון במשך שנה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

23/09/2017 | 05:28 | מאת: ליאורה

שלום, בעלי ואני מנסים להכנס להריון קצת יותר משנה ללא הצלחה. אני בת 41 עם פרופיל הורמונלי תקין, בעלי בן 47. יש לנו 3 בנים. כל הריון נקלט בחודש ראשון לנסיונות. בעלי עבר החודש בדיקת זרע, התוצאות: צמיגות - נורמלית PH 7.8 נפח 2 ריכוז - 10 בחזקת 6 כפול 58 תנועה - 45%, פרוגרסיבית 38%, ללא תנועה 55% אגלוטינציה שלילית תאים תקינים 3%, פתולוגית ראש 94%, פתולוגית זנב 3% האם ניתן להיקלט להריון עם תוצאות כאלו? מה האפשרויות שעומדות בפנינו להמשך פעולה? האם ניתן במצב כזה לשפר עצמאית את איכות הזרע? תודה

הטיפול הייעודי המומלץ בגילך ומצבך הנו הפריה חוץ גופית,נתוני הזרע בגבולות התקין

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע