בדיקת זרע לא תקינה ?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

17/07/2017 | 14:34 | מאת: קטי

שלום , קיבלנו תשובה לבדיקת זרע ונראה כלא תקין . אפשר בבקשה הסבר ? volume 4 concentration 1.5 total concentration 6 percent of motile sperm 10 slow +++ total motile sperm 0.6 percent of motile sperm after 4 hours 8 vitality 18 normal forms0 abnormal forms 100 oligozoopermia+ astenozoopermia+ teratozoopermia+

בדיקת הזרע מצביעה על ליקוי בעל מדדי הזרע-ריכוזיות,מורפולוגיה,ותנועתיות,המצב מחייב בירור וטיפול ייעודי הנגזר מהמצב החמור באמצעות הפריה חוץ גופית

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע