האם צריך בדיקת זרע לבן זוגי?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

07/07/2017 | 10:19 | מאת: מירי

שלום אני ובן זוגי מנסים להיכנס להריון שני. לפני שנה וחצי נכנסתי להריון ספונטני מסקס אחד בעקבות קונדום שנקרע. חמישה חודשים אחרי שנולדה לנו ילדה,ניסינו עוד פעם להיכנס להריון.בביוץ ראשון אחרי שהפסקתי להניק קיימנו יחסים ונכנסנו להריון,אך הוא לא החזיק והייתה הפלה טבעית. עכשיו אנחנו מנסים שוב. יש לציין שביצעתי את כל הבדיקות על מנת לבדור את תקינות המערכת. לאור הנתונים האלה,האם כדאי שבן זוג שלי יבצע בדיקת זרע,על מנת לוודא שהכל אצלו תקין או שאין צורך? חשוב לציין שגם בעבר הוא הכניס את החברה שלו להריון.

יש לנסות להרות באורח ספונטני לפחות במשך חצי שנה לפני ביצוע בדיקות פריון

07/07/2017 | 17:21 | מאת: מירי

אנחנו זוג יחסית מבוגר.אני בת 38 והוא בן 40.ואין לנו יותר מדי זמן לבזבז

מידע בדבר איכות הזרע של בן הזוג יכול בהחלט להועיל

הייתי ממליץ לבצע בדיקת זרע בחלוף של חצי שנה של נסיונות להרות לחא הצלחה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע