בדיקת זרע-פענוח התוצאות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

02/06/2017 | 14:36 | מאת: קרן

שלום, אני ובעלי בנסיונות כשנה וחצי להריון שלישי (2 הריונות תקינים וספונטניים) אני בת 33 מעקב ביוץ תקין. בעלי בן 34. להלן תוצאות בדיקת זרע: abstinece 4 days apperance n viscosity h PH 8 volume 2 ml concentration 43 mull/ml total count 86 million motility 40% grade prog vitality >60 normal 1% borderline 3% head defects 96% midpiece defects 6% tail defects 4% / premature cells / WBC אשמח לתובנות תודה רבה

הבדיקה תקינה בשני מאפיינים עיקריים אולם גבולית בפרמטר של המורפולוגיה של תאי הזרע, אולם חיבור בין התאים התקינים(1%) והתאים ה-BORDER LINE מקרב את הבדיקה כמעט על גבול התקין

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע