זריקות של מנוגון לשיפור פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

21/02/2017 | 10:42 | מאת: מאיה

שלום,אני עושה זריקות של גונל אף לקרעת הזרעה,אצל בעלי היה (OTA),בבדיקות זרע אחרונות היה 5% מורפולוגיה תקינה ,ובבדיקה לפני חודש 1% מורפולוגיה תקינה,רופא נתן לו מרשם ל10 זריקות של מנוגון,ואמר שזה משפר את האיכות הזרע,אמר להזריק יום כן יום לא .השאלה שלי מתי להתחיל את הזריקות של מנוגון לבעלי?אם יש לי הזרעה עוד כמה ימים זה כבר לא ישפיע על הזרע?מתי מנוגון מתחיל להשפיע?האם זה נכון להזריק יום כן יום לא?ומה הסיכויים שלי להקלט עם מופרפולוגיה 1%,אני בת 31.

ההשפעה של הטיפול עשויה חהשפיעה לפחות לאחר שלושה חודשי טיפול ובתנאי שאכן יש חסך בהורמונים המרכיבים את התרופה בבדיקת הפרופיל ההורמונאלי של בעלך

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע