איכות הזרע במהלך השנים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

06/02/2017 | 21:59 | מאת: ניר

לפני שבע שנים בת זוגתי היתה בהריון שהגיעה בנסיון טבעי ראשון. לאחרונה אנו מנסים שןב בהזרעה כל פעם שאנו מקבלים את דוח ההזרעה נאמר לנו הרבה זרע אך תנועתיות נמוכה . 1. האם התנועתיות זה משהו שמשתנה עם השנים ? 2.האם יכול להיות שתמיד היה לי את זה אך זה לא הפריע להריון ראשון?3. האם זה קשור לדרך שבא ניתן הזרע - משגל נסוג ? בדרך כלל מגיעים למעבדה תוך שעה . 4. מה יכול להשפיע על כך ולשפר? אני בן 36 בריא לא מעשן לא שותה ועושה ספורט מדי פעם

7 שנים הם זמן מספיק לשינויים שעלולים להתרחש הן בפוריותך והן בזו של אישתך,בכל מקרה מעבר לבירור בסיסי של בעייתך שכולל ביצוע פרופיל הורמונאלי ואולטרסאונד אשכים ,הטיפול באמצעות השבחת הזרע וההזרעות במועד הביוץ הינן פתרון בכיוון הנכון

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע