בדיקות זרע כללית לגבר בקופה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

18/01/2017 | 09:13 | מאת: איתן ליטנר

אני ביקשתי מכללית לבצע בדיקת ספירת זרע. רופא הכלחעת אמר שזה לא ניתן לבצע! רק אם קודם בת הזוג עשתה בדיקות והביאה מכתב מהרופא שלה שהכל בסדר אצלה. אני גרוש ולא נשוי בדנית אבל רוצה להביא ילד משותף עם בת זוגי. האם זו המציאות החוקית בכללית מפלה ומתנה בדיקה לגבר רק שהאישה כביכול ללא בעיה. מה הקשר לבת הזוג. לי אין זכות לדעת כמטופל מה מצב הספירה שלי? זה גם עניין אישי שלי עם מי אני מחליט להביא ילד לא? מה זה ענינו של הרופא? האם מניסיונך זה כך עובד? תודה

זכותך לבצע את הבדיקה ללא קשר למצבה של בת זוגתך,עליך להצטייד בהפניה של רופא המשפחה

18/01/2017 | 19:58 | מאת: שאלת המשך

זה זכות בחוק? טוענים שללא מכתב שבת הזוג עברה בדיקה והיא תקינה לכניסה להריון אז לא רוצים לתת. למי פונים?

הטענה אינה מקובלת ואינה חוקית

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע