שאלות לגבי אזוספרמיה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

27/12/2016 | 16:25 | מאת: אניתתתת

שלום! לבעלי בבדיקת זרע לא נמצאו כלל תאי זרע. הוא הלך לאורולוג פוריות שעשה לו בדיקה ידנית ושלח אותו לבדיקות דם הורמונליות ולבדיקת זרע נוספת.. הבנתי שתמיד במצב זה נותנים גם אולטרסאונד ובדיקות גנטיות..מדוע לא ניתנו כאלה לבעלי בינתיים? האם כדאי לבקש? בנוסף אשמח לדעת מה דעתך על תוצאות בדיקות הדם אנדוקרינולוגיה TSH 1.75 4.8 יחידות: mIu/l 0.5 Prolactin 183 375 יחידות: mIU/l 45 LH - Luteinizing Hormone 5.8 9 יחידות: IU/l 1 FSH 12.8 18.1 יחידות: IU/l 1.4 Testosterone Total 10 28.7 יחידות: nmol/l 8.4 תודה!

מתקבל הרושפ שמדובר באזוספרמיה לא חסימתית לפי תוצאות ההורמונים וה-FSH הגבוה,לכן סביר להניח שבהמשך הרופא ישלח את הבדיקות המשלימות

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע