המשך טחול מוגדל והריון

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

13/09/2014 | 11:22 | מאת: שאלה

תודה רבה לך פרופסור על המענה.אני נמצאת בביקורת חצי שנתית אצל מומחה המטולוג ובודקים:תפקודי קרישה,ספירה,כימיה ושקיעה והכול תקין ועברתי גם ייעוץ אצל רופא כלי דם מומחה לגבי בירור על מפרצת והוא טוען שהטחול מוגדל לא קשור למפרצת בעורק הטחול.אם כול הבדיקות תקינות והטחול כבר שנתיים באותו גודל (יכול להיות שהטחול מוגדל שנים ולא ידעתי)זה בסדר בשבילי להיכנס להריון ולא מפריע לניתוח קיסרי???

15/09/2014 | 13:14 | מאת: פרופ' שחר קול

נראה שמדובר בסיכון סביר. רצוי להשלים ההכנות על ידי ייעוץ במרפאה טרום-הריון.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית