בירור המשך טיפול

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

16/07/2013 | 14:58 | מאת: נופר

שעה:14:25הזרעה לאחר אוביטרל ב 7.7 זקיק אחד מוביל אבל עובי רירית 3.9 אחרי 2 סדרות טיפול באיקקלומין. כבר הבנתי שהסיכוי להרות נמוך ואני אמורה לצפות למחזור תוך 14 יום. מה קורה אם לא קיבלתי מחזור אבל גם לא מתבצע הריון ? נותנים כדור למחזור או מחכים בכל זאת למחזור? ומה יכול להיות המשך טיפול לאחר מכן?

17/07/2013 | 08:54 | מאת: פרופ' שחר קול

סביר שהיה ביוץ, לכן אם לא יושג הריון יגיע דימום. על רקע רירית דקה יש לשקול מעבר לטיפול על בסיס זריקות של גונדוטרופינים. החלטה בידי הרופא המכיר את כל ההיבטים הקליניים של שני בני הזוג.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית