צילום רחם

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

04/09/2012 | 09:22 | מאת: תהילה 38

שלום ד"ר אני מתלבטת אם לעשות צילום רחם ובירצוני לשאול מס שאלות בעניין 1. אם מעולם לא עברתי לידות דלקות ברחם, גרידה וכו כדאי בכל זאת לעשות? (אני עוברת הזרעות והמנות יקרות...) 2. לפי הסטטיסטיקה מה אחוז נשים כמוני שכן עשו את הצילום נימצאו חצוצרה אחת או שתיים סתומות? 3. האם הקרינה ברחם מסוכנת, משום שבעתיד אמור לגדול שם עובר?...תודה מראש על התשובות.

04/09/2012 | 11:14 | מאת: פרופ' שחר קול

1. כן, הבדיקה פשוטה ויש לה ערך טיפולי לא מבוטל. 2. 10% 3. לא

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית