רירית דקה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

11/08/2011 | 15:19 | מאת: מתייעצת

הפסקתי גלולות כבר לפני כמעט חצי שנה ואין לי מחזור רירית דקה (5~) ומטופלת באסטרוגן כבר שבועיים בנוסף יש לי שחלות פוליציסטיות (ובכל אולטראסואנד זקיקים רואים רק הרבה זקיקים קטנים בכל שחלה) - האם הבעיות קשורות? (רירית דקה וריבוי זקיקים)? האם נכון לטפל תחילה בבעייה של הרירית (באמצעות האסטרוגן), לחכות למחזור ואז לטפל בבעייה של הביוץ? תודה

11/08/2011 | 15:23 | מאת: פרופ' שחר קול

אם את מעוניינת בהריון יש לדאוג לביוץ. אין טעם לתת אסטרוגן לעיבוי הרירית.

11/08/2011 | 15:31 | מאת: מתייעצת

הרופא טוען כי הוא יכול לגרום לביוץ אבל אז ההריון לא ייקלט כי הרירית דקה מדי הוא טוען שהגוף עדיין לא התאושש מהגלולות שלקחתי במשך למעלה מעשר שנים ולכן או שאחכה עד שאקבל מחזור או שאקח אסטרוגן ע"מ לעבות את הרירית ואז יהיה ניתן לטפל בביוץ

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית