זמן בין השבחה להזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

09/08/2012 | 13:50 | מאת: a

שלום מחר אנחנו אמורים לעבור הזרעה ראשונה. היום במעקב זק' גודל זקיק 20 רירית 5.5. אני אמורה להזריק אוביטרל היום בצהריים ומחר בצהריים להגיע להזרעה. מספר שאלות: 1. התור להזרעה בשעה 14:30 ולהשבחה בשעה 11:00 ובמרחק נסיעה. האם זהו פער גדול מדי בזמנים והזרע עלול להפגע? האם יש לחפש מכון השבחה הפועל יותר בסמוך למועד ולמקום ההזרעה או שניתן להסתפק בשלוש שעות וחצי לפני? 2. האם כדאי לקיים היום גם יחסים באופן טבעי כדי להגביר את הסיכויים או לחכות להשבחה? 3. האם הגיוני הזרעה 24 שעות לאחר הזרקת אוביטרל? תודה ש.

09/08/2012 | 17:34 | מאת: פרופ' שחר קול

1. אין דבר כזה "השבחה". יש לשמור הזרע בחום הגוף. 2. כן 3. כן

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית