התלבטות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

07/08/2012 | 15:32 | מאת: ע

בת 40 , לבן זוגי אין זרע . לחרדתי קיבלתי תשובה שלילית לגבי הריון = אחרי ivf - איקסי ראשון נשאבו 8 ביציות , הופרו 5 , הוחזרו 3 עוברים - בני 4 תאים רירית רחם טובה אני מניחה שגילי " עושה את שלו " לגבי השרשת העוברים . . . האם אתה ממליץ להמשיך באותו פרוטוקול על סמך תוצאות נ"ל? למרות ש3 העוברים בני 4 תאים ייתכן כי הם לא איכותיים בגלל הביציות הזקנות ? יש עוד עובר אחד להחזרה , מהו הליך הטיפול להחזרת עובר/ים מוקפא חוץ מזה שאין שאיבה? האם מינון של גונל אף 300 יומי ( שניתן לי ) נחשב גבוה?

07/08/2012 | 16:05 | מאת: פרופ' שחר קול

התגובה השחלתית טובה, לכן יש לשער כי הפרוטוקול טוב. לגבי מחזורי הפשרה ראי http://ivf.co.il/he/hwhat-is-ivf/the-ivf-procedure המינון של גונל הוא סביר

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית